Zoeken

Bijdragen aan Stichting Aap

Wij steunen Stichting Aap al jaren lang individueel, maar willen deze organisatie graag helpen door dit initiatief op te zetten en daar zoveel mogelijk mensen mee te bereiken. We hopen dat u hier aan mee wilt werken. U kunt op vele manieren bijdragen aan Stichting Aap, en hoe dit precies kan vindt u op de site van de Stichting. Volg daar de instructies en kunt snel en gemakkelijk bijdragen aan het behoudt van deze dieren. Doneer aan stichting aap!

Hier een overzicht van wat Stichting Aap doet:


Help de dieren en word donateur!

U kunt AAP structureel helpen om dieren in nood op te vangen en weer een toekomst te geven. Word nu donateur voor € 15,00 per jaar (meer mag natuurlijk ook). Als donateur ontvangt u vier keer per jaar het blad Apenote met verhalen over ons werk en onze dieren.

Stichting AAP vangt uitheemse dieren op van allerlei plaatsen. Heel veel dieren komen ook bij mensen thuis vandaan. Vaak hebben ze een ellendige tijd achter de rug. Wilde dieren hebben het helemaal niet naar hun zin in de huiskamer. Daar kunnen ze zich niet gedragen zoals het hoort en ze raken gestrest. Of ze gedragen zich juist wel zoals in de natuur, en dan zijn hun eigenaren niet blij.


Doneer aan Stichting Aap

Wij vragen u dus om bij te dragen aan betere opvang mogelijkheden voor dieren. Doneer aan stichting aap en u kunt uw eigen steentje bijdragen op die manier. Het is van belang dat zoveel mogelijk mensen mee helpen, dus vraag uw familie, vrienden en buren te doneren. Doneer aan stichting aap!